Keuringsarts K2.

1997

Keuringsarts K2. is een keuringsarts voor de ZiekteWet. Zij begon het gesprek, door te zeggen dat zij in een lastige situatie zat, omdat keuringsarts L. (voor de WAO) al had gezegd, dat de klasse (arbeidsongeschiktheidspercentage) niet was veranderd. Volgens mij gaf zij daarmee zelf aan, dat zij mij niet objectief zou beoordelen.

Bij de uitvoeringsinstelling G., was zij de eerste die serieus naar mijn klachten vroeg. Terwijl ik toch al vijf jaar met die instantie te maken had.

Tijdens het gesprek heeft zij volgens mij van alles opgeschreven, maar in het dossier is maar weinig te vinden. Zij heeft zelfs geen verslag of rapport geschreven. Alleen het korte stukje hieronder zit in mijn dossier.


10-4-97
11.45 uur

Zie brief van va L. aan belanghebbende d.d. 4-04-97. Belanghebbende komt met tuinstoel binnen, in verband met pijnlijke plek op de rug kan hij op eigen stoel beter zitten. Nekklachten zijn weer erger geworden. Voornamelijk tijdens liggen - duizelig. Slaapt slecht. Linker nekzij meer last. Wordt vaak pijnlijk en begint te steken en de volgende dag krijgt belanghebbende "migraine" die dan ook snel weer verdwijnt. Ligt dan op bed, in het donker. Belanghebbende staat op moment nergens onder behandeling, geen f.t. geen medicatie (14 dagen geleden voor het laatst bij osteopaat geweest).

LO nek: geen kloppijn cwk, iets hypertone nekspieren-retroflexie,anteflexie,laterflexie, rotatie beperkt. Anteflexie geeft meeste last. Uitleg gegeven omtrent brief va L. d.d. 04-04-97.

UD WEEK 19


Het korte stukje wat zij schreef, gaf toch nog de nodige problemen. Het was zelfs aanleiding voor een klacht (over administratieve handelingen).

Ik kreeg geen nieuwe oproep voor keuringsarts K2, maar ik ging weer terug naar de WAO-keuringsarts L, waar ik op 21 mei 1997 weer een gesprek mee had.

Laatste wijziging van deze bladzijde: mei 2010